Newcastle United Blog - Újkastély

Isak: "Az első perctől kezdve készen álltunk"

2023. augusztus 14. - Gyul4

Alexander Isak két góllal vette ki a részét a Newcastle United hétvégi győzelméből (5-1) az Aston Villa ellen. A második gólja pedig egészen pazarra sikeredett.

isak.jpeg

A svéd támadó elégedetten nyilatkozott a győztes bajnoki mérkőzés után.

"Nagyon örülök. Nem csak a bajnokságban kezdtünk jó eredménnyel, hanem jól is játszottunk. Már az első perctől kezdve készen álltunk, gyorsan sikerült is megszereznünk a vezetést, ami jó rajtot adott a számunkra."

"Fontos volt, hogy minél előbb megszerezzük a vezetést, mert mindig jól akarsz kezdeni. Azonban nem volt teljesen pozitív a helyzet, mivel nekik is sikerült gólt szerezni. Azonban nyugodtak maradtunk, tettük a dolgunkat továbbra is és sikerült újra megszereznünk a vezetést. Szerintem a második gól után nagyon jól éreztük magunkat végig a pályán."

"Az első gólom inkább a helyezkedésről szólt, jó helyzetben voltam, és Sven Botman nagyszerű munkát végzett, remekül hozott helyzetbe. Nekem csak arra kellett koncentrálnom, hogy befejezzem az akciót és gólt szerezzek."

"A második gólhoz több ügyesség kellett. Nyugodt voltam, átvettem a labdát, majd beemeltem a kapuba. Nagyszerű volt labdát szerezni a gólt előtt, majd a Gallowgate lelátója előtt a hálóba helyezni a labdát. Ez mindig különleges élmény."

isak3.jpg

Isak örül a győzelemnek, de már a következő mérkőzésre koncentrál:

"Jól szerettük volna kezdeni a szezont, de nem foglalkozunk túl sokat ezzel a győzelemmel, mert hosszú szezon vár ránk. Már a Manchester City elleni elleni mérkőzésre koncentrálunk."

"jó, hogy már most megmérkőzünk velük, mert szeretek erősebb csapatok ellen pályára lépni. Így vagy úgy, előbb vagy utóbb úgyis pályára kellett volna lépnünk ellenük a szezonban. Úgyhogy jó, hogy hogy jövő héten már ellenük játszunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr4418192735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása