Newcastle United Blog - Újkastély

Saint-Maximin hivatalosan is az Al-Ahli játékosa lett

2023. július 31. - Gyul4

A Newcastle United a hivatalos honlapján megerősítette, hogy Allan Saint-Maximin az Al-Ahlihoz igazolt. A játékos a hírek szerint 30 millió euróért vált klubot.

saint-maximin.jpg

Saint-Maximin az új állomáshelyén együtt játszhat majd Roberto Firminoval, Rijad Mahrezzel és Édouard Mendyvel. Ők mindannyian a Premier Leagueből igazoltak az Al-Ahlihoz.

A francia szélső 2019 nyarán csatlakozott a Szarkákhoz az OGC Nicetől. Azóta 124 alkalommal lépett pályára a Newcastle színeiben, és ezeken a mérkőzéseken 13 gólt szerzett és 21 gólpasszt osztott ki.

Saint-Maximin mellett még néhány játékos távozott a klubtól az elmúlt napokban. Kelland Watts a Wiganhez, Jamal Lewis a Watfordhoz (vételi opcióval) került kölcsönbe. Karl Darlow pedig a Leeds Unitedhez igazolt 400 ezer euróért cserében.

Sok sikert nekik az új állomáshelyükön.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr4718182875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása