Newcastle United Blog - Újkastély

Hivatalos: Livramento a Newcastle játékosa

2023. augusztus 08. - Gyul4

Leszállt a legújabb Szarka. A Newcastle United a hivatalos honlapján is megerősítette, hogy leigazolta Tino Livramentót a Southamptontól.

tino1.jpg

Hosszú tárgyalások után végre sikerült olyan összeget kialkudniuk a Szarkáknak, amely mindkét fél számára kielégítő volt. A Newcastle a hírek szerint 37 millió eurót fizetett ki a jobb hátvédért a Szenteknek.A Southampton annak ellenére, hogy kiesett a Premier Leagueből, nem volt hajlandó "áron alul" eladni a legjobbjait. A Szentek 17.2 millió fontért adták el Mohamed Salisut a Monaconak, és az, hogy még nem lett hivatalos James Ward-Prowse és Romeo Lavia távozása, annak tudható be, hogy a lehető legtöbb pénzt igyekeznek kicsikarni értük. Előbbi játékos a West Ham Unitedhez, míg utóbbi játékos pedig a Liverpoolhoz igazolhat majd.

Ugyanez volt a helyzet a Newcastle-lel folytatott tárgyalásaik során is. A Szarkák igyekeztek lealkudni Tino Livramento átigazolási díját, azonban a transzfer végül összességében elérheti majd a Szentek által kért 40 millió fontot, amelyet a kezdetektől fogva elvártak a játékosért cserébe.

Livramento egy 20 éves jobbhátvéd, aki 2021 nyarán 5 millió fontért szerződött a Chelseatől a Southamptonhoz. A Szenteknél összesen 34 mérkőzést játszott, és egy gólt szerzett.

Valószínűleg sokkal többet játszott volna, ha nem jött volna közbe a térdében a keresztszalag-szakadás, amely miatt 392 napig volt harcképtelen. A tavalyi szezon végén azonban már újra játszhatott.

Sok sikert neki a klubnál.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1318185965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása