Newcastle United Blog - Újkastély

Livramento átigazolásáról is tárgyal a klub

2023. június 27. - Gyul4

A Newcastle United komolyan érdeklődik a Southampton támadója, Tino Livramento iránt. A két klub megkezdte a tárgyalásokat egymással.

livramento.jpg

A 20 éves jobbhátvéd csak most tért vissza a pályára, miután térdszalagszakadást szenvedett el, amelynek következtében 392 napig volt "harcképtelen". A játékost azonban meglehetősen tehetségesnek tartják a Szarkák háza táján, és úgy gondolják, sokat tanulhatna a csapatkapitány Kieran Trippiertől, akivel egy poszton játszik.

Angol sajtóértesülések szerint egyelőre 10 millió font a különbség a két klub álláspontja között az átigazolási díj összegét illetően. De a Newcastle United háza táján bíznak abban, hogy sikerül nyélbe ütniük az üzletet.

A Szarkáknak egy másik ötlete, hogy Ryan Frasert is bevonnák a transzferbe, akinek a helyét Eddie Howe nem látja  csapatban.

A skót szélső távozása januárban közel volt a Szentekhez, azonban a transzfer akkor végül meghiúsult, és Fraser játék nélkül maradt a Newcastle-nél.

Az a tény, hogy ugyanaz az ügynöke Livramentonak és Frasernek is, segíthet a tárgyalásokban és az átigazolás létrejöttében.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr8418154632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása