Newcastle United Blog - Újkastély

Ashby érkezése hivatalos

2023. január 31. - Gyul4

Hivatalossá vált, hogy Harrison Ashby a Newcastle Unitednél folytatja a pályafutását.

ashby.jpg

A 21 esztendős játékosért a hírek szerint 3 millió fontot fizettek a Szarkák a West Ham Unitednek.

Ashby ezidáig összesen hét mérkőzésen lépett pályára a Premier Leagueben. valamint hazai (angol) és európai kupa versenyeken is játszott a West Ham színeiben.

Howe a következőképpen nyilatkozott a jobb hátvéd megszerzéséről: "Harrison egy nagyon tehetséges fiatal játékos játékos, aki rengeteg potenciállal rendelkezik, ezért örülünk, hogy sikerült megszereznünk őt."

"Nagyon jó adottságai vannak, alig várjuk, hogy megkezdjük a közös munkát a karrierje következő fejezetében."

Ashby boldogan nyilatkozott az átigazolás létrejötte után: "Nem is lehetnék boldogabb. Nem tudom levenni a mosolyt az arcomról, ez egy büszke nap a számomra, és a családom számára is."

"Este szeretnék mindenképp ott lenni a stadionban, hogy találkozhassak a szurkolóinkkal, és ízelítőt kaphassak az itteni hangulatból."

"A West Ham nélkül ma nem lehetnék itt, ezért szeretnék köszönetet mondani az összes stáb tagnak, akivel korábban együtt dolgozhattam."

Sok sikert neki nálunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr3718038052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása