Newcastle United Blog - Újkastély

West Ham-Newcastle előzetes

2023. október 08. - Gyul4

A csapatnak immáron már harmadik hete kell majd helytállnia úgy, hogy a hétközben még más versenysorozatban (Ligakupa vagy Bajnokok Ligája) léptek pályára a játékosok, a hétvégén pedig már újra a bajnokságban kell bizonyítaniuk.

newcastle-psg.jpg

Eddig a csapat számára nem okozott különösebb gondot ez a fajta erőfeszítés. A Milan elleni (0-0) Bajnokok Ligája mérkőzés után a Sheffield United ellen gálázott (0-8) a csapat, a Manchester City elleni (1-0) Ligakupa mérkőzés után pedig a Burnley ellen sikerült nyernünk (2-0). Most a hétközi PSG elleni győzelem (4-1) után a West Ham United otthonába látogatunk.

Szerda este varázslatos estét okoztak a Newcastle United játékosa a St. James' Parkban. A Szarkák magabiztos győzelmet arattak a Luis Enrique vezette PSG ellen a Bajnokok Ligájában, amelynek következtében két forduló után vezetik is a csoportjukat, a PSG-t, a Milant és a Dortmundot megelőzve.

Most újra a bajnokságban kell bizonyítani a játékosoknak, ezúttal a tavalyi Konferencia Liga győztes West Ham United lesz az ellenfél idegenben. Ezt a mérkőzést követően pedig válogatott szünet következik a csapat számára, ahol jó néhány Szarkának hazája válogatottjában kell majd helytállnia.

A West Ham jól költötte el a Declan Rice-ért kapott pénzt, olyan játékosokat hoztak a csapatukhoz, mint James Ward-Prowse (6 mérkőzésen 2 gól és 3 gólpassz eddig a bajnokságban), Edson Alvarez és Mohammed Kudus. Jarrod Bowen szintet lépett, míg Bruno Guimaraes jó barátja, Lucas Paqueta top szinten futballozik. Nem véletlen szeretné több nagy csapat is megszerezni a brazil játékost. Az ő semlegesítése lesz az egyik kulcs.

longstaff-paqueta.jpg

A West Ham csütörtök este még Európa Liga mérkőzést játszott a Freiburg ellen (1-2) idegenben, így nekik egy nappal kevesebb idejük maradt a Newcastle United elleni bajnoki mérkőzésre való felkészülésre.

Csapat hírek

Anthony Gordon eltiltás miatt (5 sárga lap) nem lehet ott a pályán a Szarkáknál, míg Joelinton és Wilson visszatérésére jó esély van. Botman, Barnes és Willock sérülés miatt biztosan kihagyja a mérkőzést.

A Kalapácsosoknál Antonio játéka kérdéses csípő sérülés miatt. A bal hátvéd Cresswell combizom sérülést szenvedett el, míg Ben Johnson pedig ágyék sérülés miatt dőlt ki a sorból.

Várható kezdőcsapatok

West Ham: Areola, Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson, Soucek, Ward-Prowse, Alvarez, Bowen, Kudus, Paqueta.

Newcastle: Pope, Trippier, Lascelles, Schär, Burn, Longstaff, Guimares, Joelinton, Almiron, Anderson, Wilson.

A mérkőzést a Spíler1 TV élőben (15:00) közvetíti! Howay The Lads!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1318230049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása