Newcastle United Blog - Újkastély

Tielemans januárban mozdítható, sikerül elhozni a Leicestertől?

2023. január 06. - Gyul4

A Leicester City menedzsere, Brendan Rodgers lenyilatkozta a sajtóban, hogy hajlandó megválni a januári átigazolási időszakban Youri Tielemanstól, akinek a szerződése a nyáron járna le a Rókáknál.

tielemans.jpg

A belga válogatott  középpályás iránt számos klub érdeklődik, többek között a Newcastle United is.

Nem mondhatnánk, hogy bőség zavarában szenved a középső középpályás poszton Eddie Howe és a Newcastle United. A Szarkák a januári átigazolási időszakban szeretnék megerősíteni a keretüket ezen a poszton, és a két fő jelöltként Moises Caicedót és Youri Tielamanst említik, mint lehetséges igazolás.

Az ecuadori középpályásért mélyen a zsebébe kéne nyúlnia a Newcastlenek, míg az utóbbi játékost pedig "áron alul", olcsón el lehetne hozni, mivel a szerződése a nyáron lejár a Leicester Citynél (szabadon igazolhatóvá válna). Így amennyiben a Farkasok még pénzt szeretnének látni belőle, abban az esetben még most januárban túl kellene adniuk rajta.

Maga a Leicester City menedzsere, Brendan Rodgers is lenyilatkozta a sajtóban, ha rajta múlik, már most januárban túladnak a 25 esztendős középpályáson:

"Azt gondolom, ha valaki nem akar itt lenni, vagy túl sok pénzt kér azért, hogy itt maradhasson, elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy azt mondjuk: "Figyelj köszönöm szépen, további sok sikert kívánunk neked máshol!" Mi nem egy olyan klub vagyunk, akik mindent megadhatnak az adott játékosoknak, amit kérnek." 

rodgers-tielemans.jpg

"Egyes játékosok szerződése lejár a nyáron. Szerettük volna, hogy maradjanak, de eljön az a bizonyos pont, amikor azt kell mondanunk, mindkét fél számára a legjobb dolog a különválás. A jövőbe is kell tekintenünk, nem csak a jelent kell mérlegelnünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1018020024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása