Newcastle United Blog - Újkastély

Trippier: "Játékosként realistának kell lennünk"

2022. december 29. - Gyul4

trippier_01.jpgKieran Trippier úgy véli, a jó eredmények ellenére a Newcastle United játékosainak reálisnak kell maradniuk, és csak a munkára szabad koncentrálniuk.

A Szarkák zsinórban hat mérkőzést nyertek meg a bajnokságban, és jelenleg a harmadik helyen állnak a bajnokságban. A csapat jelenlegi helyzetéről, Kieran Trippier nyilatkozott a sajtóban:

"Azt hiszem, az első nap amikor idejöttem azt mondtam, hogy segíteni akarok a csapatnak. Amikor ideérkeztem, a csapat a 19. helyen állt a bajnokságban, de hittem benne, hogy együtt sikeresek lehetünk majd. Hittem benne, hogy együtt kiharcoljuk a bennmaradást, és tovább építkezünk majd. Most előkelő helyen állunk a Premier Leagueben, de ebben a bajnokságban egyik percről a másikra megváltozhat minden, két lábbal kell járnunk a földön. A szurkolók álmodozhatnak, de nekünk játékosoknak realistáknak kell lennünk, nem szabad elragadtatnunk magunkat."

"Jelenleg jó helyen állunk a bajnokságban, és a kupában nyújtott teljesítményünkre sem lehet panasz. Azonban ezeket az eredményeket nem szabad természetesnek vennünk, tisztelnünk kell a riválisainkat. Nagyon egyben van jelenleg a csapat és a klub, de mérkőzésről mérkőzésre kell haladnunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1218013082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása