Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "Idővel jönni fognak az eredmények is"

2024. január 04. - Gyul4

Eddie Howe elismerte, hogy a Newcastle United teljesítménye a Liverpool elleni bajnoki mérkőzésen hagyott "némi" kívánnivalót maga után.

eddiehowe1.jpg

Ugyanakkor azt is elismerte, a játékosok a pályán mindent megettek a mezen lévő címerért.

Eddie a Liverpool elleni mérkőzés olyan volt mint egy hullámvasút, nem igaz?

"Igen, sok minden történt  a mérkőzésen. Csalódottak vagyunk a védekezésünk miatt, különösen az utolsó két gólt megelőző szituáció miatt. Nem hiszem, hogy a második befújt büntetőt megérdemeltük volna, mivel néhány pillanattal korábban Sean Longstaff-val szemben szabálytalankodtak."

Két büntetőt fújtak be ellenetek. Dubravka a második büntetőnél a labdát nézte, és arra fókuszált, még is befújták ellenetek. Ő nem sok mindent tudott elmondani a szituációval kapcsolatban. Te hogyan láttad ezt az oldalvonal mellől?

"Véleményem szerint nem kellett volna büntetőt ítélni. Martin visszahúzta a kezét, Diogo pedig két lépést tett még ,mielőtt elesett volna. Szerintem nem kellett volna büntetőt ítélni. Néhány pillanattal korábban Seannal szemben szabálytalankodtak... Már az első tizenegyesnél sem értem, miért ítéltek büntetőt, de ott volt minimális testi érintkezés. Úgy érezzük, ezek a döntések kemények velünk szemben."

Úgy érzed, hogy keményebben bánnak veletek ebben a szezonban, mint más csapatokkal?

"Nehéz erre mit mondani. Azzal a gondolkodásmóddal mész bele a mérkőzésekbe, hogy neked kell megteremtened a saját boldogságodat... Az önsajnálatnak soha sem volt pozitív eredménye. Mi magunkba nézünk, és megnézzük, hogy miben tudunk javulni. Nem volt tökéletes teljesítményünk, de a srácok mindent beleadtak. Fizikailag rendben voltunk, de a Liverpool nagyon jól játszott."

Azt mondtad a mérkőzés előtt, hogy tökéletesen kell játszanotok ahhoz, hogy elérjetek valamit. Mi hiányzott belőletek? Az elhivatottság, a motiváció, vagy csak szimplán nem azon a szinten játszottatok, amit vártál?

"Az első dolog amit elvárunk, az elkötelezettség, az erőfeszítés, a motiváció, a mezért, a címerért és a városért való képviselet. Szerintem a játékosok mindezt végrehajtották. A bajnokságban még nem értük el azokat az eredményeket, amelyeket előzetesen vártunk, de az erőfeszítésből és az elkötelezettségből ezúttal sem volt hiány. Ez kell, hogy legyen a mércénk a továbbiakban is, Hiszek ennek a csapatnak a minőségében, tudom, hogy idővel az eredmények is jönni fognak."

Most rossz periódusban vagytok. Látod a fényt az alagút végén?

"Amíg a játékosok beleadnak mindent, ahogy tették eddig is, addig látni fogjuk a fényt az alagút végén. Tudom, hogy minőségi játékosaink vannak, tisztában vagyok a képességeikkel. A Liverpool ellen ennek a minőségnek egy része hiányzott. Néhány játékos nem bevethető, ami természetesen különbséget jelent. A pályára lépő játékosok mindent beleadtak, de mindannyian tudjuk, tudunk ennél is jobban játszani."

Ami a sérülteket tekinti, Trippier és Wilson is kihagyta a mérkőzést. Mikor térhetnek vissza?

"Ezt még nem tudjuk, Reméljük nem sokat kell kihagyniuk."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr3018295311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása