Newcastle United Blog - Újkastély

Félidőben 0-0 - Köszi Dubravka!

2024. január 02. - Ruzsinszki Ádám

Az első félidő első negyed órájában nagy nyomás alá helyezte a Liverpool a Newcastle kapuját. Aztán nem csak nyomás volt, hanem hálót érő, de meg nem adott gól is. Majd egy 11-est érő Botman szabálytalanság, amit Dubravka hárított.

Összességében a Newcastle nagyon megilletődve kezdte a mérkőzést. A kihagyott tizenegyes után viszont kezdtek végigmenni a Newcastle kontrák. Szépen felépített akciókról nem beszélhetünk, de a kontrák legalább végig mentek, és veszélyt is jelentettek. Közben nagyon sokat köszönhetünk Szoboszlainak, aki rengeteg labdát adott el a középpályán. Valmint Nuneznek is, aki viszont mindent kihagyott, amit lehetett.

A Newcastle letámadása esetleges volt. A legnagyobb helyzeteket abból alakította aki a Liverpool, hogy egy-egy letámadásunkat mélyen a középpályára felpasszolt labdával semlegesítették, valamint ezzel a védelmünket is sokszor kiszolgáltatott helyzetbe hozták.

Miley-ban még mindig nagyon magabiztos középpályást látok, és megmondom őszintén, hogy nem hiányzik onnan senki. Longstaff helyett jöhetne egy Sandro, de most vele sincs probléma, de talán még ő az, aki a legkevésbbé összetett játékos.

dubravka.jpg

Gordon jobb oldalon szerepeltetése nem volt rossz húzás, de a bal oldalunk így sajnos nagyon gyenge. Joelinton játszott ott, de súlytalan volt, inkább a középpályára segített vissza, mint a szélességet adta volna meg a csapatnak. Burn nem mer előre jönni, de sokszor kerülnek így is mögé, tehát ne is jöjjön.

Kíváncsian várjuk a  második félidőt!

Egyelőre 0-0, egy-egy meg nem adott gól…

Az első félidő legjobb Newcastle játékosai Dubravka, Nunez és Szoboszlai.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr3518293023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása