Newcastle United Blog - Újkastély

Dubravka: "Nem tudom, mit kellett volna még tennem"

2024. január 03. - Gyul4

Bár négy gólt kapott, így is a Newcastle United legjobb játékosa volt Martin Dubravka a Liverpool elleni bajnoki mérkőzésen.

dubravka_1.jpg

A szlovák válogatott kapus a következőképpen vélekedett a mérkőzésről a vegyes zónában:

"Ez a meccs egy hullámvasút volt. Fáj egy ilyen vereség, főleg úgy, hogy sokáig álltunk döntetlenre. Rossz érzés végül 4-2-re kikapni."

"Sajnos az ellenfelünk sok helyzetet alakított ki, és végül pontosak is voltak a kapu előtt, ami csalódás volt a számunkra."

"Fárasztó este volt, nagyon szórakoztató lehetett a rajongók számára, szóval remélem, hogy élvezték. Természetesen mi mindig szeretnénk örömet okozni a szurkolóinknak. Ez azonban most sajnos nem sikerült. A következő meccsünk (a Sunderland elleni - a szerk.) életünk egyik legfontosabb mérkőzése lesz, maximálisan fel kell készülnünk rá."

, "Salah büntetőjének a hárítása nagyszerű pillanat volt mind a magam, mind pedig a csapat számára. Még jó helyzetben voltunk, és több helyzetet is sikerült kialakítanunk utána."

"A második félidő elején kapott gól miatt természetesen megváltozott a játék képe. Ha gólt kapsz, reagálnod kell rá, változtatnod kell valamin, és nyilván nyitottabban is játszol majd."

"A Liverpoolnak gyors és tehetséges játékosai vannak, így amikor lehetőségei adódnak, általában gólt szereznek. A mi szerencsétlenségükre 10 perc alatt két helyzetet alakítottak ki, és két gólt is szereztek."

"Elkeserítő volt a második büntető, Jota egy okos srác. Megpróbáltam elhúzni a kezemet és nem érni hozzá. Éreztem az érintkezést, de nem tudom mit kellett volna még tennem, hogy ne érjek hozzá?"

"A játékvezető büntetőt ítélt, így nincs értelme vitatkozni. VAR is volt, úgyhogy nem tudom, mit mondjak. Megpróbáltam még egy büntetőt hárítani, de nem sikerült."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr3518294359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása