Newcastle United Blog - Újkastély

4-2 nem ide

2024. január 02. - Ruzsinszki Ádám

Sajnos a csapat a második félidőre egészen elfáradt. Látszott, hogy nincs cserepeadunk. 10 sérültet nehezen lehet helyettesíteni. Sajnos ebben az évben vagy a kettősterhelés, vagy a sérülések miatt, vagy fejben szokás szerint elfáradunk.

salah.jpg

Az, hogy Howe állásról pletykálnak, szerintem túlzó. Látni kell azt, hogy mennyi a sérült, és mennyire rövid a pad. 

A mérkőzésről túl sok mindent nem érdemes mondani, mert szétestek fejben. Dubravka parádés védései kellettek ahhoz, hogy ne megalázó vereség legyen a vége a mérkőzésnek. Sajnos nem volt a csapatunknál semmilyen magabiztos labdatartás. 

Előre kell nézni, nem szabad összetörni, idén a Liverpool otthon elég komoly ellenfélnek számít, nem ezeket a meccseket kellene megnyerni. Azok a magabiztos győzelmek hiányoznak, amiket a kisebb csapatok ellen kellett volna, illetve még kell is behúzni.

Most egy Sunderland elleni rangdót kell behúzni, aztán két nagyon nehéz mérkőzés következik a Manchester City és az Aston Villa ellen. Utána viszont három nyerhető... Luton, Nothingam Forrest és Bournemouth. Ezután a három mérkőzés után már látni fogjuk, hogy ebben a szezonban miért küzdhet még a csapat...

Fontos előre nézni!

Howay the Lads!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr218293041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása