Newcastle United Blog - Újkastély

Szarka jelöltek a Premier League díjaira

2023. október 07. - Gyul4

Eddie Howet, Kieran Trippiert és Miguel Almirónt is jelölték a Premier League különböző díjaira szeptember hónapban.

miggy24.jpg

A kevésbé zseniális augusztus után meglehetősen jól sikeredett a Newcastle United számára a szeptemberi hónap. A Szarkák a hónap eleji Brighton elleni vereség után zsinórban három győzelmet arattak, és közte volt a Sheffield United elleni (0-8) győzelem is, amelyen nyolc különböző játékos szerzett gólt.

Ezek apropóján aligha meglepő az, hogy többen is jelöltek a szeptember legjobbjai díjra, a különböző kategóriákban.

Eddie Howe a menedzserek között nyerhet. Howe vetélytársai a hónap menedzsere díjra: Mikel Arteta (Arsenal), Unay Emery (Aston Villa), Jürgen Klopp (Liverpool) és Ange Postecoglou (Tottenham). A hónap menedzsere díjra ITT szavazhattok.

A hónap játékosa díjra Kieran Trippier is ott van a jelöltek között. A Szarkák hátvédjének a riválsai: Julian Alvarez (Manchester City), Jarrod Bowen (West Ham), Pedro Neto (Wolverhampton), Mohamed Salah (Liverpool), Son Heung-min (Tottenham) és Ollie Watkins (Aston Villa). Trippierre ITT szavazhattok.

A legszebb gólért pedig Miguel Almirón Burnley ellen szerzett gólja is ott volt a versenyben. Szeptember hónap legszebb góljára ITT szavazhatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr4818229861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása