Newcastle United Blog - Újkastély

Karius érkezése hivatalos

2022. szeptember 12. - Gyul4

karius1.jpgA Newcastle United a hivatalos honlapján erősítette meg, hogy leigazolta a szabadon igazolható Loris Kariust.

Karl Darlow bokasérülése miatt a Newcastle Unitednek szüksége volt arra, hogy új kapust igazoljon, mivel Nick Pope mellett csak Mark Gillespie játékára számíthatott Eddie Howe ezen a poszton.

A Szarkák választása a szabadon igazolható Loris Kariusra esett, akiről első sorban a BL döntőben elkövetett hibái jutnak az emberek eszébe. A 29 esztendős kapus januárig írt alá a Newcastlehez, azonban a szerződése opciósan az idény végéig meghosszabbítható lesz majd.

Eddie Howe a következő szavakkal üdvözölte a német hálóőrt: "Örülünk, hogy Karius csatlakozott hozzánk. Nagyon jó kapus, aki Premier Leauge és európai kupa porondon szerzett tapasztalatokkal is rendelkezik. Versenyhelyzetet fog teremteni kapus poszton, és nagy segítség lesz a csapat számára a hosszú szezon során."

Karius első szavai ezek voltak a Newcastle játékosaként: "Izgatott vagyok. Ez egy jó lehetőség a számomra, és egy nagyszerű projekt, amelyben részt vehetek. Nem tartott sokáig, hogy meghozzam a döntésem."

"A Newcastlenek nagyszerű edzője van, és a csapat nagyon vonzó futballt játszik. Úgy éreztem ez a megfelelő projekt a számomra, alig várom, hogy edzésbe állhassak."

Mielőtt Karius szerződése lejárt volna a Liverpoolnál, előbb az Union Berlinnél, majd pedig a Besiktasnál szerepelt kölcsönben.

,

 

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr8317930029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása