Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "Reméljük, hogy Isak már vasárnap játszhat"

2022. augusztus 26. - Gyul4

howe2.jpgEddie Howe a Wolverhampton Wanderers elleni meccs előtti sajtótájékoztatón többek között beszélt Alexander Isakról, Martin Dubravka esetleges távozásáról, valamint Wilson és Krafth sérüléséről is.

Alexander Isak leigazolásáról: "Az ügynek még nincs vége. Reméljük, hogy már vasárnap játszhat majd. Erre azonban nincsen semmi garancia, a döntés nem a mi kezünkben, hanem mások kezében van. Mi azonban számítunk rá. Két napot edz velünk, hogy játszhasson. Azt akarjuk, hogy minél előbb pályára léphessen nálunk. Fiatal labdarúgó létére már sok mindenen ment keresztül, és a korához képest elképesztő tapasztalatokkal rendelkezik. Fiatal játszott Németországban, Hollandiában és Spanyolországban, nagy klubokban. Nagyszerű élményekkel gazdagodott eddig is. Az angol játékstílus úgy gondolom feküdni fog neki. Technikailag nagyon képzett, sok örömteli pillanatot fog okozni nekünk. A legjobb évek még előtte állnak. Callum megsérült, ami egyébként nem súlyos, két hétre esett ki. Mi reagáltunk rá. Örülünk, hogy sikerült megszereznünk őt."

A lehetséges érkezőkről: "Ez nehéz kérdés. Az én szemszögemből úgy gondolom, lesznek még átigazolások. Ez azonban még nem garantált, átbeszéljük még a vezetőséggel."

A Wolverhamptonról: "Túl korai még messzemenő következtetéseket levonni ebben a szakaszban, de egy biztos, a Wolverhampton egy nagyszerű csapat. Nagyon jó játékosaik vannak. Ha megnézzük a középpályásaikat, láthatjuk 3-4 technikailag nagyon képzett játékossal rendelkeznek ott, és a támadóik is nagyon veszélyesek. Nem vesszük őket félvállról. Bruno Lage remek munkát végzett, és úgy gondolom, hogy a csapatuk sokkal gördülékenyebb most, mint korábban, többféle rendszerben képesek játszani. Veszélyes csapat a Wolverhampton."

Callum Wilsonról: "Száz százalékosan támogatom Callumot. Régóta ismerem. Nem találkoztam még senkivel, aki jobban hozzá állt volna a sporthoz, mint ő. Nagyon csalódott, ha bármilyen mérkőzést is ki kell hagynia. Én hiszek benne, nagyon fontos része a jövőnknek, ezt már gólokkal is bizonyította a mostani idényben is. Egy pillanatig sem kételkedek benne."

Saint-Maxmin tudja-e állandósítani a formáját: "Mint minden játékos, ő is felel a saját maga játékáért. A legutóbbi mérkőzésen nyújtott teljesítményét senki másnak nem köszönheti, mint magának. Szerintem remek volt a játék minden területén. Az, hogy rendszeresen hozni tudja-e ezt a játékot, tőle is függ: hogyan éli az életet, hogyan készül az edzésekre, valamint a következő meccsre. Úgy gondolom, ha rendszeresen figyel ezekre a tényezőkre, akkor a formája is állandó lesz. Igyekszünk segíteni neki mi is, hogy minden héten ki tudja hozni magából a legjobb formáját."

A hiányzókról: "Emil Krafth miatt aggályaim vannak. Ma röntgenezik meg a térdét, és még nem tudom, mennyi idő kell kihagynia. Nagyon sajnálom őt, de amíg nincs pontos diagnózis, nem szeretnék beszélni róla. Remélem, hogy Burn, Fraser és Lascelles játékra képes állapotban lesznek."

Dubravka jövőjéről: "Szerintem nem beszélt a Manchester Uniteddel. A klubok között volt kapcsolat, és ezek a megbeszélések folytatódnak. Ami ezeknek a megbeszéléseknek az eredményét illeti, szeretném elmondani, hogy egyetlenegy fontos játékost sem szeretnék elveszíteni a jelenlegi keretből. Ez egy olyan döntés lesz, amire nincs befolyásom."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr9917917267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása