Newcastle United Blog - Újkastély

Given: "A kiesés elkerülése még mindig nehéz feladat lesz"

2021. december 08. - Gyul4

given.jpgA Newcastle United korábbi hálóőre úgy gondolja, nehéz feladat lesz a Newcastle United számára elérni a bent maradást.

"A hétvégi első győzelem nyilvánvalóan hatalmas volt, és csodákat tett a Newcastle United szurkoló táborának a hangulatán is."

"A kiesés elkerülése azonban még mindig nehéz feladat lesz; mivel korábban egyetlen egy csapat sem maradt bent a Premier Leageuben, amelyik ilyen későn szerezte meg az első győzelmét."

"De a negatív statisztikák is azét vannak, hogy megdöntsék őket. Ezt Eddie Howe mondta, és nagyon tetszik ez a gondolkodásmódja."

"A Newcastle United sorsolása borzalmasan nehéz az elkövetkezendő időszakban. Nincsen könnyű meccsük, nagyon kemény hónap előtt állnak."

"A következő öt mérkőzésükön a Leicesterrel, a Livepoollal, a Manchester Cityvel, a Manchester Uniteddel és az Evertonnal fognak megmérkőzni. Sokan ránéznek a sorsolásra, és azt mondják, hogy a Szarkák egy pontot sem fognak szerezni ezeken a mérkőzéseken. De szerencsére a futballt nem papíron játsszák, hanem a futballpályán."

A lehetséges januári erősítésekről Given:

"Remélhetőleg megérkeznek majd a Newcastle Unitedhez az erősítések a jövő hónapban, inkább előbb, mint később. Kulcsfontosságú lesz, hogy minél korábban lezárják majd az átigazolásokat."

"Utálom látni azt, amikor a klubok az utolsó napig kivárnak az erősítésekkel, azonnal kellene cselekedniük."

"Három nagy mérkőzése is lesz a Newcastlenek januárban, mégpedig a Watford, a Southampton és a Leeds United ellen. Kulcsfontosságú lesz, hogy ott már az új játékosokkal is számolhasson Howe."

"Nekem elhihetitek, az új érkezők csak növelik a hangulatot a csapaton belül."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr8516777108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása