Newcastle United Blog - Újkastély

Három új játékos érkezett a klubhoz

2021. július 02. - Gyul4

savage.jpgA Newcastle United bejelentette, hogy három játékos érkezik az U23-as csapathoz.

A Newcastle United a hivatalos honlapján is megerősítette, hogy három játékossal is sikerült megerősítenie az U23-as csapatát. Az érkezők nem mások, mint Charlie Wiggett, Remi Savage és Cameron Ferguson.

Az új érkezőkről pár mondatban:

Charlie Wiggett: 18 éves bal hátvéd, aki a Chelseatől érkezik. A játékos 2017-ben csatlakozott a Chelseahez (a Swindon Towntól), ahol a különböző korosztályos csapatok csapatkapitánya volt. Az elmúlt idényben a Chelsea U18-as csapatában játszott.

Remi Savage: Az ő valószínűsíthető érkezéséről nemrégiben egy FB poszt formájában beszámoltam már. A 19 esztendős középhátvéd 13 év után távozik a Liverpooltól. Az elmúlt idényt a vörösök U23-as csapatnál töltötte.

Cameron Ferguson: A korábbi Newcastle United játékos, Duncan Ferguson fia. Márciusban töltötte be a 18. életévét, a Tranmare Rovers U18-as csapatától érkezik a klubhoz.

ferguson.jpg

Sok sikert nekik az U23-as csapatnál! Bízzunk benne, minél többüknek sikerül majd megugrania az első csapat szintjét!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr7816610530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása