Newcastle United Blog - Újkastély

Scott pályafutása eddig tartott a Newcastlenél?

2021. február 24. - Gyul4

scott.jpgKyle Scott nagy reményekkel igazolt a Newcastle Unitedhez a Chelseanél lejárt szerződése után. Azonban nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményt.

Scott 2019-ben érkezett a Newcastlehez, Jake Turnerrel együtt jelentették be a leigazolását akkoriban, és mindkét játékos az U23-as csapathoz csatlakozott rögtön.

A 23 esztendős középpályáshoz nagy reményeket fűztek a klubnál és sokan hitték azt, hogy a Chelseanél lejárt szerződése után a Tyneside-on kiteljesedhet majd.

Azonban Scott egyetlenegy tétmérkőzést sem játszott le a Newcastle United első csapatába, a szerződése az idény végén lejár és a hírek szerint szabadon igazolhatóként csatlakozik majd az MLS-ben szereplő FC Cincinnati csapatához, amelynek a vezetőedzője Jaap Stam.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr9616437680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása