Newcastle United Blog - Újkastély

Tonali ügynöke megerősítette, ügyfele a Newcastlehez igazol

2023. június 25. - Gyul4

Sandro Tonali ügynöke, Giuseppe Riso megerősítette a sajtóban, hogy ügyfele a Newcastle Unitedhez igazol, és hat évre ír alá.

tonali.jpg

Ugyanakkor Riso arról is beszélt a sajtóban, hogy a Newcastle United és az AC Milan még nem állapodott meg az átigazolás minden feltételéről egymással, és a 23 éves játékos még nem esett át az orvosi vizsgálatokon.

"A küldetés teljesítve? Még nem, néhány nap hátra van hozzá. Még egy kicsit várni kell arra, hogy hivatalos legyen a transzfer."

"Nehéz visszautasítani egy ilyen nagy ajánlatot mind a klub (AC Milan), mind pedig a játékos számára. Megállapodtunk a Newcastle-lel Tonali szerződésének minden feltételéről, és a klubok hamarosan véglegesítik az üzletet. A Newcastle-lel kötött szerződés hat évig fog szólni."

"Tonali nyugodt. Tudta, hogyha egy ilyen nagy ajánlat fog érkezni érte, mind neki, mind pedig a klubjának nehéz lesz majd visszautasítania azt."

"A játékos részéről teljes a megállapodás, már csak a klubok dolgoznak a részleteken. Amint végeznek, Sandro át fog esni az ilyenkor szokásos kötelező orvosi vizsgálatokon."

"Ez egy nagyszerű átigazolás lesz, a Newcastle United a tökéletes projekt Tonali számára. Sandro szerződtetése kulcsfontosságú volt a Newcastle számára, mindenáron őt akarták. Top játékos lesz a Szarkáknál. Ez az üzlet pedig az AC Milan és a Brescia pénzügyeit is nagyban segíteni fogja majd."

"Hogy voltak-e könnyei Sandronak amiatt, hogy távozni fog a Milantól? Nem, semmi ilyesmi nem történt. Tonali jelenleg csak hazája válogatottjára koncentrál."

"Boldog vagyok, mert ez egy nagyszerű üzlet minden fél számára. Sandro pénzügyileg segíteni fogja mind a Milant, mind pedig a Bresciát, azokat a klubokat, akiket, annyira szeret. Ez a tökéletes projekt számára, nagyon akarták őt Newcastleben, és kulcsjátékos lesz ott."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1718153396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása