Newcastle United Blog - Újkastély

Longstaff: "Eléggé érzelmes este volt"

2023. február 02. - Gyul4

Sean Longstaff volt a Newcastle United hőse a Southampton elleni Ligakupa visszavágón (2-1).

longstaff2.jpg

A Szarkák középpályása két rúgott góllal zárta a mérkőzést, csapata pedig bejutott a döntőbe, ahol a Manchester United lesz az ellenfelük. Talán nem meglepő, hogy a mérkőzés után boldogan nyilatkozott Sean.

"Ez valami csodálatos. Azt hiszem, szavakba nem tudom kifejezni, mennyire boldog vagyok."

"Szuper este volt, nagyon örülök, hogy a részese lehettem ennek. Amióta Howe megérkezett, nagyon kemény munkát végeztünk, és az egy év alatt elért változás hihetetlen."

"Nagyon érzelmes este volt, amiben nagy szerepet játszottak a rajongóink, és az általuk okozott hangulat. Őrületes volt ezen a mérkőzésen pályára lépni a St. James' Parkban, csodálatos energiát adtak nekünk a szurkolóink."

"A szurkolóinkért is tettük a döntőbe jutást... Velünk voltak a jó és a rossz időkben is, még akkor is, amikor nem voltunk a legjobbak és minden csupa borús volt. Boldog vagyok velük együtt."

"Család, barátok, mindenki örül. Alig várom, hogy ott legyünk a Wembleyben."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr5418039830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása