Newcastle United Blog - Újkastély

Hall: "Meg akartuk mutatni a Manchester United ellen"

2023. november 03. - Gyul4

Lewis Hall elismerte, a Newcastle United játékosai azzal a mentalitással mentek ki a pályára a Manchester United ellen, hogy megmutassák mire képesek. Ugyanakkor megjegyezte azt is, nem számítottak arra, hogy 3-0-ra győzni fognak.

hall.png

Hall számára egyébként a továbbjutás mellett azért is lehet emlékezetes a mérkőzés, mivel megszerezte profi pályafutása első felnőtt gólját.

"Természetesen nem számítottunk előzetesen ilyen eredményre. Délelőtt és délután volt egy csapat megbeszélésünk, ahol egyeztettünk arról, hogyan is szeretnénk majd játszani a mérkőzésen."

"Természetesen az Old Trafford egy nagy stadion, a Manchester United pedig egy nagy klub, mi pedig szerettük volna megmutatni azt, mire vagyunk képesek ellenük, mennyire vagyunk versenyképesek. Reméltük, hogy győztesen hagyhatjuk majd el a pályát."

"Elképesztő érzés volt megszerezni az első gólomat. Amint elrúgtam a labdát, éreztem, hogy jó esélyem van arra, gól legyen belőle. Nagyon örültem neki, nehéz leírni ezt az érzést."

hall1_1.jpg

"Látszott az örömömön mennyire boldog voltam. De a legfontosabb, hogy mindannyiunk számára egy sikeres nap volt ez. Nagyon jól játszottunk mindannyian, azok is, akik a kispadról léptek pályára."

"Mindannyian örülünk annak, hogy kapott gól nélkül hozták le a mérkőzést. Mi négyen nem játszottunk így együtt korábban. Krafth sokáig volt sérült, örülök neki, hogy visszatért a pályára. Dummett pedig ezúttal is bizonyította, mint minden edzésen is, hogy egy igazi vezér és vezető."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1518250005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása