Newcastle United Blog - Újkastély

Jonjo Shelvey nyílt levele a rajongókhoz

2023. február 01. - Gyul4

Tegnap hivatalosan is a Nottingam Forrest játékosa lett Jonjo Shelvey.

jonjo8.jpg

A középpályás hét év után távozott a Newcastle Uintedől. Most Jonjo búcsúüzenetét olvashatjátok, amelyet a Szarkák rajongóinak üzent.

"Soha sem gondoltam, hogy ilyesmit fogok írni, de a Newcastle-ben eltöltött időm lejárt.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem minden egyes szurkolónak, ahogy üdvözöltek engem és a családomat ebben a városban, és ebben a nagyszerű klubban.

Hét évig voltam a Newcastle United játékosa, és ez volt pályafutásom legjobb időszaka. Nagyon fog hiányozni az itteni hangulat,

Meg kell ragadnom ezt a lehetőséget. Sok életre szóló barátságra tettem szert mind a pályán, mind pedig azon kívül ebben a nagyszerű városban. Két gyermekem Newcastle-ben született, így a Geordiek mindig az életünk részei lesznek.

Imádtuk minden percét annak, amit ebben a nagyszerű klubban töltöttünk el. Köszönetet kell mondanom a klubnak, amiért elengedett, és a menedzsernek is, aki kiváló edző, és ami a legfontosabb, világklasszis is."

Hiányozni fog a napi ingázás a Bentonba, és a fiúk is. De mindenkinek izgatottnak kell lennie amiatt, hogy mi vár még a tulajdonosokra és a menedzserre is.

Newcastle nagyszerű hely az élethez és a futballhoz, voltak hullámvölgyeim az utam során, de őszintén mondom, nagyszerű időszak volt a számomram.

Mindenki hiányozni fog. Mindig támogatni fogom a Newcastle-t.

Még egyszer szeretném megköszönni mindazt, amit értem tett a klub, és az itteni lakók és rajongók.

Továbbra is támogassátok a Newcastle-t. Még egyszer köszönöm, és vigyázzatok magatokra."

Jonjo Shelvey.

A 30 esztendős középpályás összesen 202 mérkőzésen lépett pályára a csapatban, ezeken 18 gólt szerzett és 25 gólpasszt osztott ki. Számomra az egyik legemlékezetesebb pillanata, a Sheffield United ellen szerzett szemfüles gólja.(A gólt: 0:54-től látjátok.)

Köszönünk mindent, és további sok sikert Shelvey!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr5018039082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása