Newcastle United Blog - Újkastély

Két játékos mehet már most januárban

2023. január 16. - Ruzsinszki Ádám

Kettő játékossal ült le Eddie Howe és az egyeztetések után megengedte, hogy távozzanak. Egyik a sokadik helyre szorult kapusunk Karl Darlow, aki Dubravka visszatérésével még kevesebb esélyt lát arra, hogy játékperceket szerezzen. Eddig sem töltött egy percet sem bajnokikon a pályán, így érte nem nagy kár, és valahol meg is értem a döntését, hiszen így nem fog fejlődni, és ő még még csak 22 éves, ami kapusok terén még igen fiatalnak mondható. Remélem megtalálja a számítását valahol máshol. 

fraser_out.jpg

Azt meg kell érteni, hogy a nagytőke megjelenésével lesznek áldozatok, és folyamatosan lesznek olyanok, akik máshol fogják keresni a játékidőt. Darlow is ennek a folyamatnak az áldozata. 

A másik játékos viszont a 16. legtöbbet a pályán töltő játékos, akiről Eddie Howe azt mondja, hogy nem kezdők közül a legjobban eladható játékos, aki nem más, mint a 28 éves skót Ryan Fraser. A skót válogatott játkos 8 mérkőzésen lépett pályára, de az elmúlt időszakban Howe azért sem akarta a pályára küldeni, mert teljesen perem ember lett belőle, és azt gondolja róla, hogy jó áron lehet tőle megszabadulni, ezért az utóbbi időben már pályára sem küldte, nehogy megsérüljön, és esetleg maradnia kelljen. Ez azt hiszem, hogy a játékos érdeke is, bár ezt ő biztosan másképpen látja a padon ülve. Fraser már nyáron távozni akart, így most már nem gördítenek akadályt az útjába.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr9818027800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása