Newcastle United Blog - Újkastély

Howe elégedett a jelenlegi kerettel

2024. január 28. - Gyul4

Eddie Howe elmondta a Fulham elleni FA-kupa mérkőzés után a sajtóban, hogy elégedett lenne azzal, hogyha a jelenlegi kerettel folyathatná az idény hátralévő részét.

eddieh1.jpg

A Szarkák menedzsere ugyanakkor hozzátette azt is, nem tudja biztosra garantálni azt, hogy senki sem fog távozni a csapattól januárban.

"Okos kérdés, hogy most lezárnám-e a januári átigazolási időszakot. Valószínűleg megtenném. ha most lenne rá lehetőségem."

"Ez nem jelenti azt, hogy többet tudnék arról, mi fog történni a következő napokban a keretben. Valószínűleg én is csak annyit tudok, mint bárki más."

"24 órája nem beszéltem a vezetőséggel. Majd meglátjuk mi fog térni. Ha ugyanazzal a kerettel folytathatnám a szezon hátralévő részét, mint a mostani, aláírnám."

"Miggy fontos játékos a számunkra, az előző szezonban sok fontos gólt szerzett. Ebben a szezonban is hihetetlenül keményen dolgozik. Ha egészséges, természetesen mindannyian számítunk rá. Szeretném, ha továbbra is nálunk játszana, és minket erősítene. Betegség miatt hagyta ki a Fulham elleni mérkőzést."

"Lascelles esetleges távozásáról semmit sem tudok. Könnyebb vádlisérülése van, ami szerintünk nem komoly."

"Nehéz kérdés, hogy végül valaki fog-e távozni januárban. Nem vagyok naprakész ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, egy kicsit le vagyok maradva. Lehetséges, hogy valaki távozni fog, de én személy szerint egyértelművé tettem, hogy a jelenlegi kerettel szeretném folytatni az idény hátralévő részét. Meglátjuk, mi fog történni."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr7418313245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása