Newcastle United Blog - Újkastély

Isak: "Megbeszéltük, hogy visszatérünk az alapokhoz"

2024. január 08. - Gyul4

A Sunderland elleni FA-kupa mérkőzésen duplázó Alexander Isak elismerte, a Newcastle United játékosai visszatértek az alapokhoz annak érdekében, hogy újra sikeresek lehessenek majd.

isak14_1.jpg

A mérkőzésen a Szarkák magabiztos, három gólos győzelmet arattak a Fekete Macskák ellen a Tyne-Wear derbyn.

"A meccs előtt arról beszéltünk, hogy visszatérünk az alapokhoz, az energia és a mérkőzés megnyerése lesz a legfontosabb."

"Tudtuk, ha a megfelelő dolgokat csináljuk azzal a minőséggel, amely a csapatban van, akkor a dolgok a mi elképzeléseink történnek majd a mérkőzés során."

"A derby nagyszerű nap volt a szurkolóink számára, és mindannyian elégedettek lehettünk. Az ilyen mérkőzések a küzdeni akarásról, a szenvedélyről és a győzni akarásról szólnak. Úgy gondolom, hogy mi jobban akartuk ezt a győzelmet, és ez a pályán is meglátszott."

isak3_1.jpg

"A győzelem volt a célunk. Arról beszéltünk a mérkőzés előtt, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést, újra felépítjük magunkat, visszaállítjuk a szezonunkat a helyes irányba, nem mellesleg pedig örömet okozunk a szurkolóinknak. Mindannyian tudtuk, milyen sokat jelent ez a mérkőzés a város lakói és a szurkolók számára, ezt a győzelmet nekik ajánljuk."

"Almiron az egész mérkőzés során nagy energiával játszott, és ha valaki így játszik a csapatban, az átragad a többiekre is. Almiron a labdaszerzésénél, majd utána a gólpasszánál láthatta, ez a befektetett energia és munka nem hiába van, kifizetődik. Nagyon jól megértjük egymást a pályán."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr9118298297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása