Newcastle United Blog - Újkastély

Győzelem a Tyne-Wear derbyn, a szezon legfontosabb meccsén

2024. január 07. - Gyul4

Amint összesorsolták a Newcastle Unitedet és a Sunderlandet az FA-kupában, rögtön a szezon legfontosabb mérkőzésévé vált a találkozó mindannyiunk (beleértve a játékosokat, a szakmai stábot és a szurkolókat) számára.

isak_derby.jpg

Ennek függvényében talán nem meglepő, hogy Eddie Howe a lehető legerősebb kezdő tizenegyet küldte a pályára a Stadium of Lightban.

A Newcastle United magabiztos, könnyed győzelmet aratott a Sunderland ellen. A mérkőzés első gólja egy Daniel Ballard öngólból született, majd a második félidőben Alexander Isak további két gólt szerzett, ezzel beállítva a 0-3-as végeredményt.

brunog.jpg

Champions League VS Champinship mérkőzés került sor a derbyn, ez a nagy fölény pedig a pályán is kijött mindannyiunk örömére, feledtetve a keserű decemberi hónapot...

A Newcastle így az örök ranglistát figyelembe véve átvette a vezetést a két csapat egymás elleni eredményeit tekintve. A Szarkák 54, a Fekete Macskák pedig 53 győzelmet számlálnak, 50 döntetlen mellett.

Sunderland - Newcastle United 0:3 (0:1)
Gól:
 Ballard (35. perc, öngól), Isak (46. perc, 90. perc büntető)

Newcastle: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schär (90'+2, Jamaal Lascelles) ), Sven Botman, Dan Burn (90'+2, Paul Dummett), Sean Longstaff, Bruno Guimaraes, Joelinton (47', Lewis Miley), Miguel Almiron (90'+2, Tino Livramento), Alexander Isak, Anthony Gordon (90'+2, Matt Ritchie).

Sunderland: Anthony Patterson, Trai Hume, Daniel Ballard, Luke O'Nien, Aji Alese, Dan Neil, Pierre Ekwah, Alex Pritchard, Jobe Bellingham, Jack Clarke, Nazarij Rusyn (85" Abdoullah Ba).

Játékvezető: Craig Pawson

A mérkőzés összefoglalója:

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr5318297219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása