Newcastle United Blog - Újkastély

Átigazolási 'Szarka'varázs

2023. január 12. - Ruzsinszki Ádám

Az elmúlt napok is hoztak pletykákat, amiknek próbálunk kicsit mögé nézni.

1.) Iván Fresneda - Átigazolási valószínűsége: 67%

A Ronaldo tulajdonában lévő spanyol Valladolid kötlékébe tartozó fiatal jobb hátvéd egy igen okos döntés lehet a jövő csapatának építése kapcsán. Itt van még Trippier, aki nagyszerű mentora lehet neki, és lenne ideje sokat tanulni tőle. A játékost figyeli a Juventus, a Dortmund és még sokan mások. A 18 éves tehetség a bajnoki mérkőzések 38%-án lépett pályára, tehát a Valladolidnál is kiegészítő ember, de a neves érdeklődők és a spanyol sajtó szerint komoly tehetségnek számít. Azért nem játszik többet, mert a posztján a kiesés ellen küzdő klubnál, vannak előtte tapasztaltabb játékosok, és egy kis klub nem próbálkozhat és hazárdírozhat annyit, mivel az bentmaradásukba is kerülhet. Nehéz egy fiatal tehetség élete egy ilyen klubnál, de így is kap játéklehetőséget. 

szarkavaras.jpg

2.) Memphis Depay - Átigazolási valószínűsége: 65%

Több hír is felreppent azzal kapcsolatban, hogy a sérüléssel bajlódó holland támadót nagy sztárcsapatok is szívesen látnák a soraikban. A Newcastle-be igazolásának esélye nem változott és a rendszerünkben is meg tudnánk találni a helyét. Alan Saint-Maxi távozási pletykái pedig még jobban megerősítik, hogy pótlás után kell néznie a csapatnak. Depay pedig egyik nagy esélyese ennek.

3.) Alejandro Balde - Átigazolási valószínűsége: (kapcsolatfelvétel)

A fiatal 19 éves Barcelonai szélső védő, akit inkább a bal oldalon szeretik játszatni Burn tehermentesítésére érkezhet, és hosszabb távon akár Burn helyébe is léphet. A Barcelona kezdő csapatában a mérkőzések 81%-ában helyet kapó védő elhozatala nagyon szép húzás lenne a csapat vezetőitől, főleg annak tekintetében, hogy 4 alkalommal Balde már a spanyol válogatottban is játszott. Mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, de szerencsére emiatt nem kell talán aggódnunk, hogy emiatt hiúsulna meg az átigazolás. Az Arsenal az, akivel megy a versenyfutás a fiatal szélső védő kegyeiért.

moukoko_1.jpg

4.) Youssoufa Moukoko - Átigazolási valószínűség: (kezdeti érdeklődés)

A napokban jelent meg és nagy port kavart, hogy a Newcastle United is beszállt a fiatal német csatár átigazolásáért folytatott harcba. Vannak pletykák, ami szerint vásárlás lenne a cél, de van, hogy kölcsön + opció, és csak kölcsönről is szó van. A Dortmund tudja, hogy az egyik legtehetségesebb játékosáról van szó, ezért ha eladásra is kerül, akkor biztosan sok pénzt szeretnének zsebre tenni érte. Ami érdekesebbé teszi a dolgokat, hogy 2023 nyarán a játékos szerződése lejár, tehát ha a német csapat pénzt szeretne látni belőle, akkor most van rá az utolsó lehetősége. Ez nyilván csökkenti a nagy pénz reményét... Versenyben van a Barcelona, Chelsea és a Manchester United is. 

A többi fronton nagy változásról nem lehet hallani, amint van valami fejlemény, azonnal jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr118024560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása