Newcastle United Blog - Újkastély

Wilson: "A csapat jó irányba halad"

2022. október 23. - Gyul4

wilson_2.jpgCallum Wilson úgy érzi, mára beérett már a csapat a tulajdonváltás után, és a játékosok magabiztosan várják a mérkőzéseket.

"Tudtuk, amikor megtörtént a tulajdonváltás, hogy egy átmeneti időszak fog következni. Lassú, de pozitív folyamat volt."

"Azóta megfelelő játékosokat toboroztunk,és jött egy menedzser, aki szép lassan bevezette a saját filozófiáját a csapathoz. Jó hangulat van körülöttünk, és magabiztosak vagyunk. A pályán mindannyian hiszünk egymásban, barátok vagyunk." 

"Lehet, hogy furcsán hangzik, de van egy olyan érzésünk, hogy amikor kimegyünk a pályára, a meccsek nagy részét meg fogjuk nyerni. Ilyenkor tudod, hogy fizikailag és lelkileg is minden rendben van körülötted."

"Szerintem jó irányba halad a csapat. Nagy taps illeti a menedzserünket, Eddie Howe-t ezért. Tudjuk, hogyha nem kapunk gólt, bármelyik csapat ellen van esélyünk egy jó eredmény elérésére."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr3517960540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása