Newcastle United Blog - Újkastély

Tranmere-Newcastle beharangozó

2022. augusztus 24. - Gyul4

tranmere.jpgMa este az EFL Cup-ban (Angol Ligakupában) a Tranmere Rovers lesz a Newcastle United ellenfele idegenben.

A Szarkák a hétvégén 3-3-as döntetlent értek el hazai pályán a bajnoki címvédő Manchester City ellen, míg a Tranmere Rovers pedig 2-1-es vereséget szenvedett el a Newport otthonában.

Nem mondhatnánk, hogy a Tranmere jól kezdte a bajnoki idényt az angol negyedosztályban, mivel az eddigi öt fellépésükön egy győzelem, egy döntetlen, valamint három vereség a mérlegük, s jelenleg a 17. helyen szerénykednek a 24 csapatos bajnokságban. Micky Mellon dolgát az sem könnyíti, hogy sérülés miatt Davies, Joiley és Morris játékára sem számíthat a Newcastle ellen.

Eddie Howe minden bizonnyal erősen meg fogja forgatni a Newcastle United kezdőcsapatát ma este. Olyan játékosok juthatnak majd szóhoz kezdőként ma este, akik eddig csak epizódszerepet kaptak, vagy egyáltalán nem kaptak lehetőséget a szezon kezdete óta.

Mint ahogyan beszámoltunk róla, a Manchester City elleni bajnoki mérkőzés előtt a bemelegítés során megsérült Ryan Fraser, aki ma este is aligha fog lehetőséget kapni. Mint ahogyan Wilson (comb fájdalmat érzett a City ellen) és Burn (agyrázkódást szenvedett el a City ellen) pihentetésére is jó esély van.

A Newcastle felforgatott kezdője így nézhet ki ma este: Dubravka; Krafth, Lascelles, Botman, Dummett; Longtaff, Willock, Anderson; Murphy, Ritchie, Wood.

Howay The Lads!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1017915473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása