Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "Biztosan rotálunk a Tranmere ellen"

2022. augusztus 22. - Gyul4

howe1.jpgA hétvégi Manchester City elleni 3-3-as döntetlen után újabb megmérettetés vár a Newcastle United játékosaira szerda este. Howe már a Manchester City elleni bajnoki mérkőzés után elmondta a sajtóban, biztosan változtatni fog néhány helyen a kezdőcsapat összetételét illetően.

"Volt néhány problémánk a Manchester City elleni meccsen. Ott volt például Ryan Fraser esete, akit azért nem tudtam pályára küldeni, mert a bemelegítés során lágyéksérülést érzett a lábában. Nagyon fontos játékos lett volt ő a  számunkra a mérkőzés során, de nem adott meg számunkra az a luxus, hogy pályára küldhessük őt."

"Callum Wilson a félidőben jelezte, hogy kisebb fájdalmat, szúró érzést érez a combjában. Abban maradtunk, megnézzük meddig bírja a második félidőben. Elővigyázatosságból hoztuk le, nem akartuk, hogy komolyabban megsérüljön. Emellett pedig szükségünk volt helyette egy olyan támadóra elől, aki teljes intenzitással tud sprintelni."

"Dan Burn agyrázkódással zárta a City elleni mérkőzést, nem hiszem, hogy játszani fog szerda este. Változtatásokra kényszerülünk szerda estére, azt azonban még nem tudom, hogy hány változtatást kell majd eszközölnöm.  Megpróbálunk egy olyan kezdőt kijelölni, amely sikeres lesz a Tranmare Rovers ellen."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr4317913553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása