Newcastle United Blog - Újkastély

Newcastle-Manchester City beharangozó

2022. augusztus 21. - Gyul4

joelinton-vs-city.jpgA Premier League harmadik játéknapján hazai pályán fogadja a Newcastle United a bajnoki címvédő Manchester Cityt.

A Newcastle United az első fordulóban 2-0-ra győzött a frissen feljutó Nottinham Forrest ellen, míg a második fordulóban pedig gól nélküli döntetlent ért el a Brighton ellen (idegenben). A Manchester City az első fordulóban a West Ham ellen nyert idegenben 2-0-ra, míg a második fordulóban pedig otthon ütötték ki (4-0) a frissen feljutó Bournemoutht. A két csapat tehát két forduló után kapott gól nélkül áll a bajnokságban.

Eddie Howe és a játékosok minden bizonnyal most is kiegyeznének azzal, hogy megmaradjon a kapott gól nélküli sorozatuk, mert ez azt is jelentené, hogy legalább döntetlent sikerült elérniük a Manchester City ellen. Az előző szezonban a Szarkák mindkét mérkőzésüket elvesztették a Manchester City ellen, összességében 9-0-ás gólkülönbséggel. Van miért tehát törleszteni...

A Newcastle várható kezdőcsapata a Manchester City ellen

Kapus poszton szinte biztosan nem fog változtatni Howe, így az eddigi két meccset egyaránt kapott gól nélkül lehozó Pope kezdhet majd. A védelem jobb szélén Trippier helye biztosnak tűnik, mint ahogyan középen Schär és Botman (aki először kezdhet a St James' Parkban) helye is. A kérdés az, hogy a védelem bal szélén bekerül-e a kezdőbe a sérüléséből felépülő Matt Targett. Nagy valószínűséggel még nem, így ezúttal is, csakúgy mint a Brighton ellen, Burn fog játszani ott.

A középpályán és a támadósorban ugyanazokat a játékosokat várom a kezdőbe, mint az első két fordulóban. Itt maximum egy változtatást tudok előzetesen elképzelni, mégpedig azt, hogy Fraser kezd Almiron helyett.

almiron-vs-grealish.jpg

A Newcastle kezdője így nézhet ki ma délután: Pope; Trippier, Schär, Botman, Burn; Guimaraes, Willock, Joelinton; Almiron, Saint-Maximin, Wilson.

A mérkőzést a Spíler1 TV 17:30-tól élőben közvetíti!

Howay The Lads!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr7117912449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása