Newcastle United Blog - Újkastély

Győzelmi kényszerben...

2021. december 04. - Gyul4

joelinton_burnley.jpgMég hogy nincsenek hat pontos meccsek? Itt az élő példa rá, a mai Newcastle United-Burnley mérkőzés. A Szarkák számára sorsdöntő, a jövőt (lélektanilag is) nagyban befolyásoló mérkőzés lesz a mai...

A ma délutáni mérkőzés beharangozója apropóján úgy gondoltam, hogy kezdésnek rögtön fel is hozom a Newcaslte United sorsolását a 2021-es év hátralévő részében:

Akik követnek minket a Facebook oldalunkon, azok láthatták már ezt a képet, amit most posztoltam, de egy szó mint száz, valóban nem vagyunk könnyű helyzetben...

Hazai pályán, győzelmi kényszerben lépünk pályára a Sean Dyche vezette Burnley ellen, akik gyakorlatilag nyomás, tét nélkül léphetnek pályára a mai mérkőzésen.

Jó valójában nem teljesen igaz, hogy ők tét nélkül lépnek pályára, mivel jelenleg ők is kieső helyen állnak (3 pontra a még bent maradó helyen álló Watfordtól), ám a győzelmi kényszer nem az ő vállukat nyomja, hanem a miénket.

A Burnley a legutóbbi öt mérkőzésén négy döntetlent ért el, és egyszer győzött, míg a Newcastle pedig három döntetlen mellett, két vereséget könyvelhetett el.

Az egész idényt figyelembe véve a két csapatot három pont választja el egymástól (a Burnley igaz egy meccsel kevesebbet játszott eddig). A Burnleynek egy győzelem, hét döntetlen és öt vereség a mérlege. A Szarkáknak pedig nulla győzelem, hét döntetlen, valamint hét vereség a mérlege.

A két csapat legutóbbi egymás elleni öt mérkőzésén két Newcastle, két valamint egy Burnley győzelem született, valamint egy döntetlen.

Eddie Howe sérülés miatt csak Paul Dummett játékára nem számíthat a mai mérkőzésen, rajta kívül Clark nem léphet pályára eltiltás miatt.

Ma "kötelező a győzelem"!

Howay The Lads!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr5916773574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása