Newcastle United Blog - Újkastély

Történelmi győzelem idegenben! 8-0-s győzelem a Bramall Lane-en!

2023. szeptember 25. - Gyul4

A Newcaste United vasárnap 8-0-ra legyőzte a Sheffield Unitedet a Bramell Lane-en, ez pedig a Szarkák történetének valaha volt legnagyobb különbségű győzelme lett a klub történetében idegenben.

nufc.jpg

Külön érdekesség, hogy a nyolc gólt nyolc különböző Newcastle játékos szerezte. Ez pedig szintén új rekord, korábban még nem történt ilyen a Premier League történetében.

A mérkőzésen Kierran Trippier három gólpasszt osztott ki, ami több, mint megsüvegelendő teljesítmény. Sven Botman az 50. Newcastle Unitedben lejátszott tétmérkőzésén megszerezte az első gólját, Lewis Hall pedig bemutatkozhattak a Newcastle United színeiben. Callum Wilson remek sorozata tovább folytatódott, a tegnapi góljával együtt a legutóbbi 18 mérkőzésén 15 gólt szerzett a Premier League-ben.

A mérkőzés összefoglalója:

Sheffield United - Newcastle United 0:8 (0:3)
Gól:
 Longstaff (21'), Burn (31'), Botman (35'), Wilson (56'), Gordon (61'), Almirón (68'), Guimaraes (73'), Isak (87').

Newcastle United: Nick Pope, Kieran Trippier (70', Tino Livramento), Fabian Schär, Sven Botman, Dan Burn, Bruno Guimaraes (81', Lewis Hall), Sean Longstaff, Elliot Anderson, Harvey Barnes (12', Anthony Gordon), Miguel Almirón (70', Sandro Tonali), Callum Wilson (70', Alexander Isak).

Sheffield United: Wes Foderingham, Jack Robinson, Jayden Bogle (46', Benie Traore), Anel Ahmedhodzic, John Egan, Luke Thomas, Vinicius Souza, Oliver Norwood (63', Tom Davies) ), James McAtee (75', Chris Basham), Gustavo Hamer (66', Anis Ben Slimane), Cameron Archer.

Játékvezető: Stuart Attwell

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr8518221493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása