Newcastle United Blog - Újkastély

Vége a válogatott szünetnek, vegyes érzelmekkel

2023. június 22. - Gyul4

A júniusi válogatott mérkőzések második sorozata nem volt olyan sikeres a Newcastle United játékosai számára, mint az első. Martin Dubravkanak van a legtöbb oka az elégedettségre, bár Callum Wilson sem panaszkodhat.

wilson23.jpg

Callum Wilson az Észak-Macedónia elleni mérkőzés utolsó negyed órájára lépett pályára az angol válogatottban. A három oroszlánosok akkor már 7-0-ra vezettek a macedónok ellen, a mérkőzés pedig már nem változott a találkozó hátralévő részében. Trippier a kispadról nézte végig a mérkőzést.  Az angolok magabiztosan, 100%-os mérleggel vezetik a csoportjukat.

Fabian Schär csereként lépett pályára (a 90. percben) Románia ellen  2-1-es vezetésnél, a találkozó pedig végül 2-2-es végeredményt hozott, Mihaila kései (92. perc) gólja révén. A svájciak 4 forduló után 10 ponttal vezetik a csoportjukat, a románok pedig a másodikak 8 ponttal.

Jeff Hendrick a 84. percben lépett pályára Írország színeiben Gibraltár ellen, 2-0-ás vezetésnél. A mérkőzés végül három gólos ír sikert hozott. Az írek jelenleg harmadikok a csoportjukban, Franciaország és Görögország mögött.

Martin Dubravka kapott gól nélkül hozta le a Liechtenstein elleni mérkőzést, a szlovákok pedig 1-0-ra nyertek. A szlovákok jelenleg a második helyen állnak a csoportjukban, Franciaország mögött.

Alexander Isak 76 percet játszott Svédország színeiben Ausztria ellen. Amikor elhagyta a pályát, még 0-0-ás játékállás állt az eredményjelző táblán, végül azonban az osztrákok nyertek 2-0-ra. Ezzel a vereséggel igen nehéz helyzetbe kerültek a svédek, akik hét pontra vannak a csoportelső osztrákoktól, és négy pontra pedig a második belgáktól. 

Joelinton számára nem sikerült olyan emlékezetesre a második mérkőzése a brazil válogatottban, mint az első. A brazilok 4-2-re kikaptak Szenegáltól. Joelinton 67 percet játszott, míg Guimaraes pedig végig játszotta a találkozót.

Anthony Gordon és az angol U21-es válogatott számára ma (18:00) elrajtol az Európa-bajnokság. Az angolok a csehek ellen kezdik meg a szereplést, remélhetőleg Gordonnal a kezdőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1218151366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása