Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "Nagyon pozitívan állok a klub jövőjéhez"

2022. október 08. - Gyul4

howe_2.jpgA Brentford elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Eddie Howe többek között elmondta, hogy Allan Saint-Maximin visszatérhet a csapatba.

A klub átvételének az évfordulójáról

"A klub hosszú utat tett meg. A pozitivitás már akkor meg volt a klubban és a klubnál dolgozó emberekben, amikor létrejött a tulajdonváltás. Az átvétel, és a jövőkép rendkívül pozitívan hatott mindenkire. A pozitivitás most is ott van mindenkiben, de nagyon nehéz ezt folyamatosan fenntartani. A színfalak mögött mindenki nagyon jó munkát végzett ahhoz, hogy lerakhassuk az első lépcsőfokot ahhoz, hogy elindulhassunk a hosszú távú siker útján. Először is jó emberekre volt szükség a megfelelő pozíciókban, hosszú távú tervvel, és ehhez szükség volt szabad kézre is. Mindenki nyomás alatt van, de nem állandó nyomás alatt, mert hosszú távra kell meghoznunk a döntéseket. Rendkívüli munka folyik a színfalak mögött, fényes jövőt igyekszünk kialakítani a játékosaink számára. Nagyon pozitívan állok a klub jövőjéhez."

A hiányzókról

"Allan Saint-Maximin jól van. Ezen a héten már a társakkal együtt tudott edzeni, és elégedettek vagyunk vele. Jól halad a felépülése. Van esély arra, hogy már a Brentford ellen visszatérhessen a pályára. Isak helyzete egyelőre ismeretlen. Az orvosi stáb nem akarja siettetni a korai visszatérését, nehogy rásérüljön a sérülésére. Hamarosan visszatérhet a pályára. Joelinton a héten szintén edzeni tudott, készen áll a bajnokira."

Shelvey esetleges visszatéréséről

"Jonjo felépülése a tervezettnél előbb jár. Ennek ellenére én is, valamint az orvosi stáb tagjai is óvatosak vagyunk vele kapcsolatban, nem akarjuk siettetni a visszatérését. Néha természetesnek vesszük, ha egy játékos folyton rendelkezésre áll, és folyton jól játszik. Amikor kidőlnek, akkor derül ki valójában, hogy mennyire is sokat jelentenek a csapatnak, és mennyire hiányoznak a pályáról."

Joe Willockról

"Véleményem szerint sok gólt fog szerezni, és sok gólpasszt fog adni a szezonban. Minden eszköze meg van hozzá. Fizikailag és technikailag is nagyon jó. Rendszeresen dolgozunk vele a játék különböző aspektusain, és nagyon nyitott erre a munkára. Úgy gondolom, nagyon jó helyen van itt."

Miguel Amironról

"Minden játékosnak szüksége van az önbizalomra, de egyeseknek nagyobb szüksége van rá, mint másoknak. Miggy mentálisan nagyon erős. Ha megnézzük a pályafutását és azt,milyen akadályokat küzdött le eddig - különböző országokban játszott - jár neki a taps ezért. Idejött, és mentálisan az egyik legjobb játékosunk. Elképesztő volt a formája a nyári felkészülés során, ezt pedig sikerült átmentenie a szezon elejére is. Úgy gondolom, nagyon sok örömet fog még okozni nekünk a szezon során. Nála nem csak arra kell fókuszálni, hogy szerez-e gólt vagy sem, anélkül is rengeteget ad a csapatnak, csak sokan ezt nem veszik észre."

Arról, hogy a friss szerzemény, Garang Kuol ott volt a lelátón a Fulham elleni bajnoki mérkőzésen

"Ebből is látszik, mennyire vágyott ide. Igyekszik mindent magába szívni, ami a Newcastle Uniteddel kapcsolatos, és én biztatom is erre. A szurkolók között volt, testközelből élhette át azt, mit is jelent nekik ez a klub."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr6217949528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása