Newcastle United Blog - Újkastély

Hivatalos: Isak a Newcastle United játékosa

2022. augusztus 26. - Gyul4

isak.jpgA mai nap folyamán hivatalossá vált, hogy Alexander Isak a Newcastle Unitednél folytatja a pályafutását. A svéd válogatott támadó pedig a Szarkák történetének a legdrágább igazolása lett.

A Newcastle United a hivatalos honlapján megerősítette, hogy leigazolta a Real Sociedadtól Alexander Isakot. A svéd válogatott támadóért 58 millió fontot (70 millió euró) fizettek ki a Szarkák, ezzel pedig ő lett a klub történetének a legdrágábban vett játékosa.

A Newcastle korábbi rekord igazolásai:

  • Faustino Asprilla - 7 millió font, 1996.
  • Alan Shearer - 15 millió font,1996.
  • Michael Owen - 17 millió font, 2005.
  • Miguel Almiron - 21 millió font, 2019.
  • Joelinton - 40 millió font, 2019.

Isak hat érve kötelezte el magát a Newcastlehez, ahol a 14-es számú mezt fogja viselni.

Eddie Howe a következőképpen vélekedett a fiatal támadó megszerzéséről: "Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy Alexander úgy döntött, csatlakozni kíván hozzánk. Ő egy kiemelkedő tehetség,aki nagy segítségére lesz a csapatnak."

"Technikailag nagyon képzett játékos, aki olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek remekül kiegészítenek majd minket. Remek korban érkezett hozzánk, bízzunk benne, hogy együtt fog fejlődni a klubbal."

"Szeretnék köszönetet mondani a vezetőségnek azért, hogy tető alá hozták ezt az igazolást. Mindannyian örülünk annak, hogy Newcastleben üdvözölhetjük őt."

Isak a Newcastle United negyedik igazolása volt a nyár folyamán Matt Targett, Nick Pope és Sven Botman után.

Sok sikert neki a klubnál!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr8817917149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása