Newcastle United Blog - Újkastély

Dubravka távozni akar

2022. augusztus 26. - Gyul4

dubravka.jpgÚgy fest, Martin Dubravka rövid időn belül távozni fog a Newcastle Unitedtől, a következő állomáshelye pedig a Manchester United lehet kölcsönbe.

Nick Pope érkezése után hátrébb került a Newcastle United kapusainak a rangsorában Martin Dubravka. A Premier League most zajló idényben eddig Pope kapott bizalmat Eddie Howetól.

A Tranmare Rovers elleni Ligakupa mérkőzés jó lehetőség lett volna arra, hogy lehetőséget kapjon a szlovák válogatott hálóőr, - aki az előző idényben még a csapat első számú hálóőre volt - azonban a kapuban Karl Darlow kezdett, a kispadon pedig Mark Gillespie kapott helyett.

Természetesen rögtön megindultak a spekulációk arról, hogy Dubravka távozóban lehet. A 33 esztendős kapus nem elégedett a jelenlegi helyzetével, és új klubot keres magának.

A Sky Sports riportere, Dharmesh Steth szerint hamarosan távozik Martin a Szarkáktól: "Dubravka ügynökei személyesen tárgyalnak a Newcastle Uniteddel ezen a héten. A tárgyalás egy kölcsönről szól. A személyes feltételek minden bizonnyal nem okoznak majd problémát. A játékos távozni akar."

Dubravka új állomáshelye a hírek szerint a Manchester United lehet kölcsönben. Azonban aligha első számú kapusnak érkezik oda, "csak" második számú kapus lesz majd David De Gea mögött. Adódik a kérdés, miért jobb neki ott, mint Newcastleben?

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr8017917127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása