Newcastle United Blog - Újkastély

Guardiola: "Howe csúcskategóriás munkát végzett"

2022. augusztus 22. - Gyul4

howe-pep.jpgA címvédő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola sem győzte dicsérni a Newcastle United játékosait, és annak menedzserét a 3-3-as döntetlen után.

"Howe csúcskategóriás munkát végzett, tisztán látszik, ahogyan a a csapata fejlődik. A Newcastlenek mindene megvan ami kell: a tempója és a minősége is."

"Nagyon fizikális mérkőzés volt, nagyon nehéz nyerni a St James' Parkban. Nagyon jól kezdtünk, azonban a Newcastle agresszíven és élesen játszott, ezáltal nem tudtuk játszani a saját játékunkat, és irányítani a mérkőzést . A Newcastle az egyik legkeményebb ellenfél a Premier Leagueben. Sok helyzetet tudtunk kialakítani, és a végén megmutattuk, kik is vagyunk valójában."

Guadiolát megkérdezték Trippier belépőjéről is (akinek előbb piros lapot, majd a VAR után "csak" sárga lapot adott a játékvezető): "Nem néztem vissza az esetet."

Pep elismerően beszélt Saint-Maximinről is: "Saint-Maximin nagyon jól játszott, egy az egyben nagyon nehéz megállítani őt."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr2317913587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása