Newcastle United Blog - Újkastély

Ez történt az átigazolási időszak utolsó napján

2022. február 01. - Gyul4

targett.jpgA Newcastle United keretéhez két játékos érkezett az átigazolási időszak utolsó napján, hárman pedig távoztak az első csapat keretéből.

Elég mozgalmasra sikeredett az átigazolási időszak utolsó napja a Newcastle United számára. A Szarkák az idény végéig kölcsönbe megszerezték Matt Targett-et az Aston Villától. A 26 éves balhátvéd 17 bajnoki mérkőzésen (1433 játékperc) jutott szóhoz az idei szezonban a birminghami csapatban, és ezeken a mérkőzéseken 1 gólt szerzett és 1 gólpasszt osztott ki.

A másik érkező Dan Burn a Brighton & Howe Albiontól. A 29 éves középhátvédért 15 millió eurót fizetett ki a Newcastle, és a játékos két és fél évre írt alá hozzájuk. Burn az idei szezonban 13 bajnoki mérkőzésen (1022 játékperc) jutott szóhoz Graham Potter csapatában, és egy gólt szerzett.

Eddie Howe három játékosra nem számíthat már a tavasszal az első csapat keretéből, ők mindhárman kölcsönbe távoztak más csapathoz. Freddie Woodman a Bournemouth, Jeff Hendrick a QPR, Matty Longstaff pedig a Mansfield Town kölcsönjátékosa lett.

Rajtuk kívül az U23-as csapatból Elliot Anderson a Bristol Rovershez, Matt Bondswell pedig a Shrewbury Townhoz került kölcsönbe.

A Szarkák korábban még Kieran Trippier, Chris Wood és Bruno Guimaraes leigazolását jelentették be a januári átigazolási időszakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr7017036068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása