Newcastle United Blog - Újkastély

Wilson: "Kemény hét volt mentálisan, fizikailag és érzelmileg is"

2021. december 05. - Gyul4

wilson.jpgCallum Wilson boldogan nyilatkozott az első győztes bajnoki mérkőzés után, amelynek az egyetlen egy gólját ő szerezte meg.

"Kemény hét volt mentálisan, fizikailag és érzelmileg is. Jó érzés volt mindezt győzelemmel megfejelni." - mondta Wilson.

"Azért jöttem ide, hogy gólokat szerezzek és egy nagy klubban játszhassak. Minden meccset meg akarok nyerni és ez ma sikerült. Egy kis kavarodás alakult ki a gól előtt, csak próbáltam kiszimatolni, hogy mi folyik körülöttem, és  lehető legjobb megoldást igyekeztem választani, ami végül bejött."

"Mióta Eddie Howe megérkezett, fantasztikus minden. Tudtuk, hogy mire megyünk vele. Az érkezése előtt felvilágosítottam a srácokat arról, hogy nagyon jó edzések következnek majd."

"Mindenki remekül alkalmazkodott az új edző elképzeléseihez. Eddig még nem volt győztes mérkőzésünk, régóta vártunk már erre. Remélhetőleg ez egy jókora lökést ad majd a csapatnak. Fontos volt, hogy győzni tudjunk egy olyan csapat ellen mint a Burnley. A gól után kicsit megnyugodtunk, köszönhetően a védőinknek pedig sikerült kapott gól nélkül lehoznunk a mérkőzést."

"Nem szabad elszállnunk magunktól, sok tennivalónk van még hátra. Ezt a győzelmet azonban ugródeszkaként fogjuk majd használni."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr2616774016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása