Newcastle United Blog - Újkastély

Ismerős arc érkezhet a védelembe

2021. január 03. - Gyul4

willems.jpgJetro Willems az előző idényben a Newcastlenél szerepelt kölcsönben. A szezon első felében stabil pontnak számított a védelemben, azonban a januárban elszenvedett térdsérülése miatt nem léphetett pályára a szezon hátralévő részében. A kölcsön lejárta után visszatért az Eintracht Frankfurthoz, amelynek színeiben a sérülése miatt még nem lépett pályára ebben a szezonban.

A védelem bal szélére érkezhet erősítés egy "régi ismerős arc" személyében, Jetro Willems térhet vissza a csapathoz. A 26 esztendős hátvéd szerződése a nyáron lejár az Eintracht Frankfurt csapatánál és a játékos közölte már a német klub vezetőivel azt, hogy nem kívánja meghosszabbítani a kontraktusát, hanem szeretne visszatérni a Newcaslte Unitedhez.

A játékosra az elmúlt nyáron 10 millió fontos vételi opciója volt a Szarkáknak, azonban a kölcsön végén nem éltek vele. Most ennek az összegnek a jóval kisebb töredékéért szerezhetnék meg a holland válogatott játékost. Mivel amennyiben a Frankfurt még szeretne pénzt látni belőle (és nem akarják a további fizetését állni), abban az esetben már most januárban túl kellene adniuk rajta.

Willems közel egy éve nem lépett pályára a térdsérülése miatt, így egy kis kockázat lenne a leigazolásában. Ugyanakkor úgy gondolom, szerintem egy rendkívül jó transzfer lenne, olcsó áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr5816369894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása