Newcastle United Blog - Újkastély

Bruno: "Mindig jó trófeát nyerni"

2023. augusztus 04. - Gyul4

Bruno Guimaraes úgy véli, hogy a Fiorentina és a Villarreal elleni mérkőzések (a Sela Kupában) jó próbatételek arra, hogy felkészülhessenek a Bajnokok Ligájára.

bruno39.jpg

Mint ismeretes, a Szarkák szombaton a Fiorentinával, vasárnap pedig a Villarreallal mérkőznek meg a saját rendezésű tornájukon. A mérkőzéseket a St. James' Parkban fogják lejátszani.

Burno Guimaraes a következőképpen vélekedik a Sela Kupáról:

"Ebben a szezonban a Bajnokok Ligájában fogunk játszani, így jó lesz spanyol és olasz ellenfél ellen pályára lépni. Fel kell készülnünk a BL-re, két jó mérkőzés vár ránk."

"A Fiorentina elleni mérkőzés jó próbatétel lesz. Jó csapat, ezt bizonyították azzal is, hogy bejutottak a Konferencia Liga döntőjébe. Egy döntőbe eljutni soha sem könnyű, jól játszottak az egész versenysorozatban."

"A Villarreal ellen is jó mérkőzés vár ránk. Jó lesz újra látni a szurkolóinkat a St. James' Parkban, már nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk velük. Egy hetünk volt felkészülni a tornára, jó dolgok várnak ránk."

"Tudjuk, hogy ez csak egy barátságos kupa lesz, de mindig jó nyerni. Ez nem túl fontos trófea a számunkra, de szeretnénk is megnyerni. Két mérkőzés vár ránk, és úgy gondolom minden feltétel adott ahhoz, hogy megnyerjük ezt a tornát."

"Nagyon jó lesz a saját közönségünk előtt pályára lépni, Sandro és Barnes is megismerhetik a szurkolóinkat. Várjuk már. A szurkolóink nagyon fontosak a számunkra."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr7218185917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása