Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "Erőn felül teljesítettünk ebben a szezonban"

2023. május 28. - Gyul4

Eddie nyilatkozott a szezon utolsó bajnoki mérkőzése, a Chelsea elleni idegenbeli bajnoki mérkőzés előtt.

howe_4.jpg

A Szarkák még a harmadik helyért harcolnak a ma délutáni bajnoki mérkőzésen.

A Newcastle United a Leicester City ellen bebiztosította a BL részvételt:

"Jó érzés. Őrült pár nap volt. Hogy őszinte legyek, rögtön nekivágtam az előszezon és a következő szezon tervezésének, mert a játékosok a szezon végén nyaralni mennek és nem találkozunk velük. Szóval rengeteg munka várt ránk a színfalak mögött. Úgy gondolom ez egy elképesztő teljesítmény volt a részünkről, és nagyszerű érzés volt hazai pályán a szurkolóinkkal együtt megünnepelni a Bajnokok Ligájába való bejutást."

A BL-ről:

"Ez egy csodálatos dolog. Már várjuk az új szezont, és az új kihívást. Megterveztük az előszezont, és alig várjuk, hogy megtudjuk kikkel leszünk egy csoportban. Azt hiszem a sorsolás pillanata lesz az, amely igazán megüt majd minket."

Arról, hogy néhány Newcastle játékosnak a Chelsea elleni mérkőzés lehet az utolsó:

"Soha sem tudhatod, hogy mi fog történni a jövőben. De úgy gondolom, a csapat 95%-a egyben marad majd. Talán egy-két játékos távozhat. Nagyon nehéz megjósolni ezt előre. Úgy gondolom, a csapat nagy részét egyben kell tartanunk. Úgy érzem megérdemlik, hogy ott lehessenek a Bajnokok Ligájában. Ettől függetlenül jónak kell majd lennünk az átigazolási piacon."

A csapat megerősítéséről:

"Reméltem néhány erősítést a nyárra, függetlenül attól, hogy bejutottunk a Bajnokok Ligájába. A Bajnokok Ligájához méltó csapatot kell létrehoznunk. Az első négyben végzett helyezésünk nem változtat az átigazolások számán. Mint ahogy korábban is elmondtam már, nem fogunk ész nélkül költekezni. Két-három játékos érkezése várható, akikkel reményeink szerint még jobbak leszünk majd."

A következő szezon elvárásairól:

"Nem tudom, hogy a következő szezonban is elvárható-e ez a teljesítmény. Nálunk biztosan megváltoznak a dolgok. Véleményem szerint erőn felül teljesítettünk ebben a szezonban, ha azt nézzük, hogy honnan indultunk, és hova jutottunk ilyen rövid idő alatt. Meg akarunk felelni a kihívásoknak, ez lesz a mi legnagyobb kihívásunk."

A Chelsearől:

"Szerintem nagy veszélyt jelentenek majd a következő szezonban. Kétségtelen, hogy top játékosaik vannak, azonban idő kell ahhoz, hogy csapattá formálódjon ennyi új játékos. Talán ez volt a legfőbb bajuk ebben a szezonban. A következő szezonban sok veszélyt jelentenek majd, mivel sok játékosuknak lesz már PL tapasztalata,"

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr7018133950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása