Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "A Bajnokok Ligája szerepléssel más lesz a lendületünk a bajnokságban"

2023. augusztus 03. - Gyul4

Mozgalmas szezon elé néz a Newcastle United, mivel az előző szezonhoz képest a Bajnokok Ligájában is helyt kell majd állnia a csapatnak.

howe1_3.jpg

Eddie Howe tudja, hogy a tavalyi szezon után magas elvárások lesznek a csapattal szemben, ugyanakkor mindenkit emlékeztet arra, hogy mindent elölről kezdenek.

"Vannak elvárások, hogy folytassuk ugyanazt, amit elértünk az előző szezonban. A futball azonban sajnos soha sem ilyen egyszerű."

"Az első meccstől kezdve koncentrálnak kell lennünk, a Premier League hihetetlenül nehéz, a szezon pedig hosszú."

"Számomra fontos, hogy ne zavarjon meg minket semmilyen külső zaj sem. Csak magunkkal foglalkozunk, és meg kell győződnünk arról, hogy szilárdak vagyunk."

"A Bajnokok Ligája szerepléssel más lesz a lendületünk a bajnokságban. Több lesz az utazás, több lesz a mérkőzésünk, bizonyos értelemben ez elvonja majd a figyelmet a Premier League-ről."

"Sok ismeretlen dolog áll előttünk, de jelenleg csak a Premier Leaguere koncentrálunk."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr4918185739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása