Newcastle United Blog - Újkastély

BL harc

2023. május 03. - Ruzsinszki Ádám

Mai napon annyi érdekesség van, hogy a Liverpool fogadja a Fulham csapatát. Az utolsó posztunk óta annyit változott a helyzet, hogy 9 ponttal megyünk a Liverpool előtt, akik az 5. helyen vannak. Összesen a hátralévő meccsekből megszerezhető pontok száma 15. Ha a Liverpool ma pontokat hullajt, akkor nagyjából biztosan kiszáll a 4. helyért folytatott harcból. Tehát ezért érdemes ma nézni a mérkőzést és szurkolni a frissen feljutó londoni csapatnak. A probléma az, hogy a Liverpool nagyon jó formában van, hiszen az elmúlt 4 mérkőzésüket megnyerték... igaz a tabella végén található csapatok ellen és a Tottenham ellen, akinek az aktuális formája a tabella végére predesztinálná őket. A Fulham csapata két vereséggel hangolódik a mérkőzésre, egyik a Manchester City ellen, a másik pedig a kimagasló formában lévő Aston Villa ellen történt, ami az elfogadható kategóriába tartozik a középcsapatok számára is, főleg egy frissen feljutó csapat számára.

brighton_liverool.jpg

A másik nagy ellenfelünk a Brighton, akik holnap fognak játszani a Manchester United ellen. A Brighton formája ingadozónak mondható, hiszen az elmúlt 5 mérkőzésből 3-at megnyertek, kettőn kikaptak. A vereségeket a Notthingham csapatától szenvedték el, a másikat pedig a szörnyű formában lévő Tottenhamtől. Igaz a Tottenham esetében a new manager bounce effect-nek is betudhatjuk a győzelmet, de ettől függetlenül azért a Brighton formája, nem annyira kiegyensúlyozott, mint most a Liverpoolé. 

Lesz izgalom Newcastle mérkőzés nélkül is. Jó szurkolást mindenkinek! 

Howay the Lads!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr8818116040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása