Newcastle United Blog - Újkastély

Isak március hónap legjobb játékosa a PFA szavazásán

2023. április 20. - Gyul4

Alexander Isak átvette a Premier League hónap játékosa díjat márciusban. A díjat a szurkolók szavazatai alapján kapta meg a svéd válogatott támadó PFA (Profi Labdarúgók Szövetsége) szavazásán.

isak_1.jpg

Isak a szavazatok 28%-át szerezte meg. Mohamed Salah (Liverpool), Bukayo Saka (Arsenal), Gabriell Martinelli (Arsenal), Solly March (Brighton) és Tyrone Mings (Aston Villa) végeztek mögötte.

A Newcastle United a március három mérkőzéséből kettőt megnyert. Ezeken a mérkőzésen Isak három gólt szerzett (egyet a Wolverhampton, kettőt pedig a Nottinhgam Forest ellen).

A svéd a második Newcastle United játékos, aki megkapta ezt a díjat ebben a szezonban. Korábban Miguel Almirón kapta meg, még októberben.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr7818106942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása