Newcastle United Blog - Újkastély

Lascelles: "Minden meccsen játszani szeretnék, de a csapat az első"

2023. március 11. - Gyul4

A Newcastle United csapatkapitánya, Jamaal Lascelles hat hónapot várt arra, hogy ott lehessen a Szarkák kezdőcsapatában bajnoki mérkőzésen (a Liverpool elleni bajnoki).

jamaal.jpg

A 29 éves hátvéd a sajtóban beszélt arról, bár szíve szerint minden mérkőzésen ott lenne a pályán, megérti Eddie Howe döntéseit.

"Igen, minden mérkőzésen szeretnék játszani, de soha sem voltam az a játékos, aki a karszalagját vagy a hangját szerette volna felhasználni azért, hogy ott lehessen a kezdőben. 

"Meg akarom keresni annak a módját, hogy folyamatosan számítsanak rám. Az edzőm elmondta: "elölről kell kezdeni mindent." A legjobb akarok lenni az edzéseken, és nagyszerű érzés, amikor lehetőséget kapok a bizonyításra."

"Nem vagyok az a fajta srác, aki az ajtót döngölve járkál. A menedzser egy okos menedzser, és tudjuk, hogy bármilyen csapatot is jelöl ki, azzal a csapat érdekeit szolgálja. Teljes mértékben támogatjuk minden döntését neki."

"Lehet általános dolognak hangzik, de nem gondolok magamra. Sok éve vagyok itt, minden mérkőzésen játszani szeretnék, de mi egy csapat vagyunk, egy célért küzdünk. Ez hajtott minket előre, és ez a továbbiakban is így lesz."

"Egy játékos sem szeretne a kispadon ülni. De elfogadom, ha a csapat jól játszik, és rekordokat dönt (a védekezésben). Így működik a futball. Ez soha sem fogja megváltoztatni a futballhoz való hozzáállásomat, vagy szakmai tudásomat. Mindez erősebbé tesz engem, és én mindig támogatni fog a csapatot."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr2618069656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása