Newcastle United Blog - Újkastély

Trippier: "Megéreztük a vereség ízét, még éhesebben térünk majd vissza ide"

2023. február 28. - Gyul4

Mint ismeretes, vasárnap a Ligakupa döntőjében 2-0-ás vereséget szenvedett el a Newcastle United a Manchester United ellen.

trippier1.jpg

A mérkőzés után a csapatkapitány Kieran Trippier, valamint Dan Burn is nyilatkozott a vegyes zónában.

Trippier

"Természetesen le vagyunk sújtva, csalódottak vagyunk, harcoltunk, küzdöttünk a Manchester United ellen. Büszke vagyok mindenkire, különös a fiúkra. Természetes, hogy a hármas sípszó után mindenki le volt törve. Most az a cél, hogy kilábaljunk ebből. A szezon második szakasza, a legfontosabb része áll előttünk, még rengeteg mérkőzés vár ránk. Nehéz lesz megemészteni ezt a vereséget mind a csapat tagjainak, mind pedig a klubnak. Meg kell próbálnunk a lehető leghamarabb kiverni ez a fejünkből. Nem lesz könnyű, de ebben a segítségünkre lesz a menedzserünk, valamint mi idősebb játékosok is a fiatalabbnak."

"Ez egy nagy teljesítmény volt a részünkről, hogy ott lehettünk a döntőben. A játékosok és maga a klub is egy nagy lépést tett meg előre. Kétségtelen, hogy visszatérünk majd még ide a Wembleybe, döntőben pályára lépni. Ez még csak a kezdet, most megéreztük a vereség ízét, még éhesebbek leszünk azért, hogy újra itt lehessünk egy döntőben."

"Elképesztőek voltak a szurkolóink. Amikor kinéztünk a szállodánk ablakán, rajongóink ezreit láttuk. Ugyanez volt a helyzet a közösségi médiákban is a felvételeken, Természetesen ez nem maradt észrevétlen előttünk, a csapat tagjain sem. A szurkolóink nagy tapsot érdemelnek, mert Londonba utazni és szállást szerezni sem olcsó. Mindezért taps jár nekik, csodáljuk őket, hálásak vagyunk nekik. Arra kérjük őket, továbbra is higgyenek bennük és támogassanak minket, ahogy eddig is tették."

Burn

"Sajnálom a fiúkat, sajnálom a klubot és a várost, a meccs előtt felpörögtek az indulatok, és most csalódottak vagyunk amiatt, hogy nem sikerült elérnünk a célunkat."

burn.jpg

"Gyerekkori álmom volt az, hogy eljussak a Wembleybe és nyerjek ott valamit. Ezúttal nem sikerült, de talán lesz még esélyem rá, te sem tudhatod. Remek hétvége volt mindazok ellenére, hogy végül alul maradtunk."

"Köszönöm a szurkolóink támogatását. Azt hiszem, ez a hétvége is megmutatta, mit is jelentünk mi a városnak és a szurkolóinknak. Most már minden játékosunk teljesen tisztában van ezzel, megértették. Visszatérünk még ide, de ezúttal nem olyan hosszú idő után, mint most."

"Őszintén szólva, jó, hogy ennek a döntőnek már vége. Mindig azt mondtam, nehéz nem elvonatkoztatni tőle, az emberek fejében folyton ez járt. Most visszatérünk a bajnokságba, ahol még a Bajnokok Ligája helyekért is versenyben vagyunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr4218060540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása