Newcastle United Blog - Újkastély

Joelinton: "Nem tudsz mindent jól csinálni a pályán"

2023. február 14. - Gyul4

Joelinton értékelte a Bournemouth elleni mérkőzésen történteket. 

joelinton.jpg

A brazil játékos csalódott volt amiatt, hogy nem sikerült begyűjteni a három pontot a Cseresznyések ellen.

"Nehéz mérkőzés volt. Szerintem mi irányítottuk a mérkőzést. A riválisunk jól kezdett, tudtuk, hogy átlövésben erősek, készültünk is erre, mégis ebből kaptunk gólt."

"Jól irányítottuk a mérkőzést, de néhány passzunkba hiba akadt. Ez is a játék része, nem tudsz mindent jól csinálni a pályán. Néha elrontasz egy passzt vagy elveszíted a labdát, de ilyenkor le kell reagálnod a szituációt és küzdened kell."

"Ezen a mérkőzésen is megmutattuk, hogy mindenki egyformán küzd ezért a mezért a csapaton belül. Mindig a legjobbat kívánjuk kiadni magunkból, úgy gondolom ez most sem volt másként, Mindent kiadtunk magunkból, de ez most "csak" egy döntetlenre volt elég."

"Mindannyian nyerni akartunk, és csalódottak vagyunk most. Azonban fel kell emelni a fejünket és már csak a következő mérkőzésre szabad koncentrálnunk. Fontos ha nem nyersz, legalább egy pontot szerezz."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1118049094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása