Newcastle United Blog - Újkastély

A döntetlen értékelése Angliából

2023. február 04. - Ruzsinszki Ádám

Az 1-1-es döntetlennel végződő Newcastle - West Ham mérkőzésről olvashatjuk két angol ismerősünk véleményét.

Possey Tiewe (Newcastle)

possey_tiewe.jpg

Nyilván nem vagyok boldog a látottak alapján. Nagyon hiányzott Bruno a középpályáról. Összességében viszont nincs ok a panaszkodásra. Hoztuk a megszokott stabil védekezést, és labdatartást. Szerencsétlen gólt kaptunk, ha az nincs, akkor marad itthon a három pont. Megtartottuk a veretlenségünket, és amiben a szezon eleje óta hiszek... egy ponttal közelebb vagyunk a bajnoki címhez, mint a forduló előtt. Mikor, ha nem most?

Gordon nagyon jó benyomást tett rám, szerintem hosszútávú erőssége lehet a csapatunknak. Erősödtünk az átigazolási időszakban, és meg van a kupa döntő is. Vékony még a keret, hogy ennyi helyen folyamatosan maximális teljesítményt tudjunk nyújtani, ezért le a kalappal a fiúk előtt. Egy vereség van a nevünk mellett és ezt kimondani februárban nagyon jó érzés. Sőt a kapott gólok tekintetében még tartjuk a lépést a rekord felé (Chelsea 15 kapott gól az egész szezonban). Meg van hozzá mindenünk... Pope parádés, a védelmünk stabil. Ha elkerülnek a sérülések, akkor még ez a rekord is meg lehet. Jó volt látni Wilsont is újra gólt lőni, remélem visszatér az önbizalma és vele együtt a góljai is. 

Neveri Nough (Gateshead)

neveri_nough.jpg

Olyan az egész csapat, mintha meg lenne nekik tiltva, hogy kapura lőjenek. Nem értem ezt az egészet. Simán bebiztosíthattuk volna már a BL-t,, de szerencsétlenkedünk. Almirón hetek óta árnyéka önmagának. Nincs elképzelés a támadójátékunkban, esetleges az egész. Túlbiztosítjuk magunkat hátul és elfogy az energia a támadásoknál. ASM formáját keresi, Gordon még nem illeszkedett be, Almirón formán kívül. Hiányzott Burno a középpályáról. Esküszöm még Longstaff volt a leghatékonyabb a támadásoknál, ami a csapat szegénységi bizonyítványa. Trippier sem volt sajnos meghatározó. Nem is emlékszem mikor működött közre gólban. Burn pedig alibi hátvéd. Ez gyenge lesz. Össze kell szedni magunkat, mert nem lesz a BL. 

Ezek voltak a barátaink szavai a mérkőzést követően. Megint két szélsőséges véleményt kaptunk tőlük. Szerintetek melyiknek van igaza?

Holnap jönnek a statisztikák a mérkőzésről.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr3418041498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása